Hopp til hovedinnhold

Jobb hos oss

BankID, BankAxept og Stø er ledende innen ID og betaling i Norge. Vi fortsetter suksessen ved å innovere i full fart - til beste for folk og bedrifter som bruker oss hver dag.

Vil du jobbe med Stø?

BankID BankAxept AS står bak både Stø, BankID og BankAxept. Hos oss får du jobbe med utvikling av ny digital infrastruktur innen identifisering, betaling, KYC-tjenester og mye mer. Vi legger grunnmuren for digitaliseringen av Norge, og vi trenger alltid flere kloke hoder til å bidra.

- Det er svært inspirerende å jobbe med så mange dyktige kolleger

Selv etter 35 år i bank- og finansnæringen opplever jeg det svært inspirerende, lærerikt og utviklende å kunne få jobbe tverrfaglig med så mange faglig dyktige, dedikerte og hyggelige kolleger.

- Tore Andreas Hauglie, leder juridisk

- Jeg er så heldig at jeg lærer noe nytt på jobb hver eneste dag!

I HR kommer man tett på virksomheten, virksomhetens strategier og mål, og ikke minst alle våre dyktige og kunnskapsrike medarbeidere. Det er folkene våre, energien og viljen til å lykkes i fellesskap som er drivkraften i min arbeidshverdag!

- Hanne Gunnholt Aasen, HR Partner

- Vi lærer av våre nedturer og feirer oppnåelsene våre sammen!

Dager fulle av utfordringer, tillit og god stemning er det jeg får i BankID BankAxept. Jeg lærer av kollegaer og lærer bort selv. Jeg setter meg inn i toppmoderne teknologier, holder løsninger compliant og koser meg med en del legacy.

- Alina Lapina, kryptografi og compliance

Vi har et uformelt og inspirerende arbeidsmiljø

- Folkene våre er det viktigste vi har

Jeg har en sterk lidenskap for teknologi, digitalisering, betaling og identitet. Jeg motiveres av å være i et energisk og tverrfaglig miljø med høy fart og endringstakt.

Som leder hos BankID BankAxept får jeg muligheten til å være med å bygge felleskap, samtidig som jeg også kan bidra til å engasjere og motivere både team og folk. Her får jeg jobbe med å utvikle og forvalte nøkkelkunder som bidrar til digitaliseringen av Norge, samt å skape nye og bedre digitale kundeopplevelser.

- Liban Farah, Leder Salg ID og Betaling

- Her får jeg tilbringe arbeidshverdagen min blant mange flinke og profesjonelle kollegaer

Som ansvarlig for å rekruttere og coache programvareutviklere i Value Added Services-avdelingen hos BankID BankAxept, får jeg brukt mine mange års erfaring som programvareutvikler og teamleder.

- Jiju K. Jose, Engineering Manager, Value Added Services