Hopp til hovedinnhold

BankID BankAxept AS

Stø, BankID og BankAxept leveres av selskapet BankID BankAxept AS. Vårt oppdrag er å bidra til et knirkefritt samfunn, gjennom sterk tillit og gode brukeropplevelser.

""

BankID og BankAxept er de ledende tjenestene i Norge innen elektronisk identifikasjon og betaling. De har en lang historie gjennom over 20 år, men BankID BankAxept AS er et ungt selskap. Tidligere var vi en del av Vipps, men i 2022 ble vi etablert som et eget selskap . Vi eies i dag av 104 banker i Norge gjennom selskapet Vipps Holding AS.

Med BankID og BankAxept leverer vi trygge og gode tjenester som er viktige for folk og samfunn. Faktisk er disse noen av de aller mest brukte tjenestene i Norge, med over 2,3 milliarder transaksjoner hvert år.

""

Med Stø leverer vi også nye digitale tjenester som ikke er BankID eller BankAxept, blant annet antihvitvaskings-tjenesten Kundesjekk og ID-tjenester rettet mot enkeltpersoner og bedrifter. Vi bruker grunnlaget som er lagt med BankID og BankAxept til å lage tjenester som bidrar til et knirkefritt samfunn, både for bedrifter og private.

Vi har blitt over 200 ansatte, med et stort inhouse teknologimiljø. Vi har hovedkontor i Bjørvika i Oslo, men også kontorer i Bergen og Stavanger. Vi går på jobb hver dag for å skape et enda mer knirkefritt samfunn, ved å gjøre identifisering og betaling enkelt, raskt og trygt for folk og bedrifter.

Bærekraft

BankID BankAxept er omfattet av åpenhetsloven og stiller krav til leverandører og partnere gjennom Supplier Code of Conduct. Slik gjør vi det hos oss.