Hopp til hovedinnhold

Kortere kø og slutt på falsk leg

Alle som har BankID-appen har nå gyldig legitimasjon på mobilen. Med vår nye tjeneste, Stø Legitimering, sparer du tid per kunde og går ikke glipp av salg.

  • Sikker identifisering med validerte data

  • Alle med BankID-appen kan få ID-kortet

  • Sjekk legitimasjon i kassesystemet

Sjekk legitimasjon på et blunk

Integrer i kassesystemet ditt

Stø legitimering lar seg integrere med alle moderne kassesystemer. Dere trenger kun å knytte dere opp mot våre APIer og å konfigurere strekkodeskannere.

Når systemet er på plass, kan kundens digitale ID-kort skannes av strekkodeskanner, og relevant personinformasjon og bilde blir vist umiddelbart til kasseoperatøren.

Deretter er det bare å skanne i vei for å få verifiserte ID-data opp på skjermen i systemet.

Posten og Vinmonopolet har allerede tatt i bruk Stø Legitimering som en integrasjon i sine kasse- eller skanningsystemer.

Posten og Vinmonopolet er allerede i gang

Med Stø legitimering tilbyr vi en raskere og enklere måte å legitimere kundene dine elektronisk. Reduser sjansen for tapte salg, og sikre deg mot falsk eller misbrukt legitimasjon.

Den raske og effektive kjøpsopplevelsen ID-kortet kan tilby gir høy kundetilfredshet og sparer tid for bedriften.

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt vårt erfarne salgsteam for mer informasjon om hvordan du kan komme i gang, eller for å skrive en bruksavtale for Stø legitimering.

Vi har allerede erfaring med leverandørkontakt og teknisk integrasjon.

Teknisk dokumentasjon

Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet for å få tilgang til den tekniske dokumentasjonen. Dokumentasjonen vil snart bli lagt ut på denne siden.

To personer bruker en PC

Ofte stilte spørsmål