Hopp til hovedinnhold

Hvordan deaktivere jeg oppslag eller kunder i Kundesjekk før migrering?

For å hindre at et oppslag eller en kunde blir migrert til KYC Flow, kan du deaktivere oppslaget direkte i Kundesjekk. Følg stegene under:

  1. 1

    Logg inn i Kundesjekk

  2. 2

    Gå til menyen i venstre side

  3. 3

    Klikk på "Arkiv"

  4. 4

    Finn oppslaget du ønsker å deaktivere i arkivet

  5. 5

    Hold musepekeren over oppslaget – det vil da vises et rødt øye-ikon på høyre side

  6. 6

    Klikk på det røde øyet

Når du har klikket på øye-ikonet, blir oppslaget deaktivert. Dette betyr at oppslaget/kunden ikke vil bli migrert til KYC Flow.

Dine deaktiverte oppslag finner du i den passordbeskyttede ZIP-filen du mottar ved migrering.